Пригответе си този лесен и страшно апетитен специалитет
Нарежете месото на парчета с дебелина около сантиметър. Начукайте ги. Поръсете с черен пипер и сол от двете страни, а от едната страна намажете с горчицата. Задушете спанака във вряща вода за няколко секунди, колкото да омекне. Отцедете го. Разстелете го върху месото. Върху него подредете сушените домати и ситно нарязания магданоз. Нарежете лука на ситно и също го добавете към месото. Завийте месото на рулца, след това го увийте с бекон и завържете с конец. Запържете го от всички страни в сгорещеното олио, докато се зачерви. Извадете руладините и ги поставете върху кухненска хартия да се отцедят. Междувременно в същата мазнина в тигана добавете 1 супена лъжица брашно и го запържете. Разредете доматеното пюре с малко вода и го добавете към мазнината и брашното. Подправете с черен пипер и сол. Разбъркайте без да сваляте от котлона, докато сосът се сгъсти. Накрая върнете руладините в тигана, за да поемат от соса. Сервирайте руладините, полети обилно със соса.