

Журналистката на БТВ Биляна Гавазова стана майка за първи път. Водещата има син Александър и в момента е на седмото небе от щастие. По време на бременността си Биляна се хранеше здравословно. Тя бе в ефир до седмия месец и внимаше с какво се храни. Признава, че никога не е гладувала, но предпочита сама да готви това, което обича. Така е сигурна, че не яде вредни продукти.
Необходими продукти:
1 кг телешки джолан
300 г доматен сос
50 г зелен боб
50 г грах
400 г картофи
200 г гъби
1 глава лук
80 г орехи
сол
Начин на приготвяне:
Сварете джолана в подсолена вода, извадете го от бульона, обезкостете и го нарежете на дребни парчета. В сгорещено масло и малко бульон задушете ситно нарязаните лук, гъби и грах. Към средата на задушаването се прибавяи зеленият фасул. Сварете картофите и ги намачкайте на пюре. Към задушената зеленучкова смес прибавете месото. Поръсете със смлените орехи и разбъркайте. Сервирайте джолана с пюрето, залят с доматения сос.

