
Невероятно вкусно предложение за бърз обяд или вечеря




Талиателите се варят в съд с подсолена вода. Времето за варене е указано на самата опаковка паста. Готовите талиатели се отцеждат от водата и се слагат в купа. Към тях се добавя 1 с.л. краве масло. Объркват се докато се разтопи. Месото се реже на кубчета. Луковата глава се почиства, измива и реже много на ситно. В тиган се наливат 3 с.л. зехтин. Поръсва се 1/2 ч.л. сол. Съдът се поставя на включен котлон. Добавят се нарязаните продукти. Запържват се за 5 минути, като непрекъснато се бърка с дървена лъжица. Добавя се 1 ч.ч. сметана и 1/2 ч.ч. вода. Разбърква се и се оставя за 20- 30 минути да поври на кротък огън. После съдът се оттегля. Поръсва се със суха стрита мащерка. Пастата се разпределя в по- големи чинии. Върху тях се разпределя сметановото пилешко. Всяко ястие се поръсва с пармезан.

