Суфле от хляб и кашкавал
Интересна идея за закуска или предястие
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Настъргваме двата кашкавала и ги разделяме на 3 равни части. Отрязваме корите на хляба. Намазваме тава с маргарина и подреждаме: 1 ред хляб, настърган кашкавал, 1 ред хляб, настърган кашкавал, 1 ред хляб и останалия кашкавал. Разбиваме яйцата с прясното мляко и получената смес сипваме върху суфлето. Загряваме фурната на 200º и печем суфлето 20 мин, или докато се зачерви.
Още по темата
Брашното се запържва в маслото, разрежда се с млякото и се прибавят сиренето, сол и черен пипер. Сместа се оставя да изстине. Жълтъците се разбиват на пяна, белтъците...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп