




Загрейте фурната на 190°C. Леко намазнете формите за суфле (гювечета) и покрийте с пармезан. Разтопете супена лъжица от маслото, прибавете царевичните зърна, лука и чилито. Бъркайте на бавен огън докато царевицата и лука са готови. Отстранете зеленчуцете в друг съд. В тигана, в който пържихте разтопете на бавен огън останалото масло. Добавете брашното, пипера и индийското орехче и гответе още 2 минути. Бавно прибавете и млякото, бъркайте докато се смесят. Гответе 3 минути докато сосът стане гладък. Изключете котлона, добавете яйчните жълтъци, чедъра, останалия пармезан, магданоза, босилека и кориандъра. Добавете при зеленчуците.
В купа разбийте яйчните белтъци докато бухнат. С шпатула добавете една трета от белтъците на дъното на формите. Добавете останалите белтъци към сместа за суфлето и разбъркайте. Разделете на четири части за порциите. Поръсете с допълнително количество чедър и пармезан, по желание.
Поставете формите в тавичка с вода до средата на съда. Печете в предварително затоплета фурна на 180 г за 20 минути докато порозовее суфлето.
