Супа от раци с ориз
Интересна и апетитна идея за питателна супа
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Раците се изчистват добре и се сваряват в подсолена вода. Отделя се месото от опашките и щипците. В олиото се запържват ситно нарязаният лук, прибавят се брашното и чесънът. Запръжката се разрежда с бульона от раците. Щом заври, се слагат оризът и месото от раците. Готовата супа се застройва с яйцата и киселото мляко и се поръсва с черен пипер и магданоз.
Още по темата
Кипнете 1 литър вода. Месото се нарязва на ситно и се слага във врящата вода. След сваряването на месото се слагат нарязаните на ситно картофи, също и морковите....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп