Зеленчукова супа с магданозен сос

Интересна, бърза и вкусна рецепта


Начин на приготвянe
Нарязваме на ситно праза, моркова и домата, а картофа, тиквичката и кромид лука – на по-едро. Оставяме ги да врят 45 мин на тих огън в тенджера с зеленчуковия бульон и прибавяме сварения фасул. Смиляме с блендер чесъна, магданоза, олиото и кашкавала. Преди да сервираме готовата супа, заливаме всяка порция с 1 с.л. от получената смес.
Още по темата

Загрейте зехтина, запържете бекона до златисто, прибавете лука, морковите и розмарина. Запържете за 3-5 минути. Прибавете картофите, доматите, бульона и 2 ч.ч. вода....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп