Суловар
Просто и много вкусно сиромашко ядене
Приготвяне
30 мин
Порции
1
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Хлябът се нарязва на кубчета, слага се в гювече и се препича във фурната. Поръсва се със ситно натрошено сирене. Във вряща подсолена вода се вари яйцето на „очи” до забулване на белтъка. След това водата заедно с яйцето се изсипва върху хляба. Отгоре се поръсва разтопеното масло, оцветено с червен пипер.
Още по темата
Бобът се накисва от вечерта в студена вода. На сутринта се изплаква, залива се и се сварява до готовност. Посолява се на вкус. Замесва се хлебно тесто и се оставя на...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп