Изкусително и лесно предложение вкусна торта
Кравето масло се оставя предварително стайна температура, за да омекне. В купа се слагат 200 г захар. Добавят се 3- 4 с.л. какао. Добавя се размекнатото масло. Разбива се с миксер до пухкавост на крема. Жълтъците се разбиват с пасатор с останалите 50 г захар. Трябва да се получи гладка жълтъчена смес. Слага се съдът с разбитите жълтъци в тенджера с вода. Съдът се поставя на включен котлон. Бърка се непрекъснато до сгъстяване на крема, след което се оттегля. Смесват се жълтият и масленият крем. Бърка се непрекъснато до получаване на еднородна смес. Взема се форма за торта. Подреждат се бишкотите. Мажат се кайсиев мармалад. Отгоре се подреждат втори слой бишкоти последван от масления крем. Тортата се реди така до края като се завтршва с маслен крем. Тортата се слага да стегне за 20- 30 минути, в хладилна камера или фризер. После се изважда и поръсва отгоре и отстрани с филиран бадем, смлени орехи или други ядки по желание. Оставя се на хладно място. Покрива се, но не плътно с прозрачно фолио. Консумира се на следващият ден.