Стилистката Кремена Халваджиян сама признава, че е далеч от образа на образцова съпруга. Тя си има традиция всяка събота с приятелки и се прибира на сутринта. Обича и дългите вечери навън. Това обаче не означава, че половинката на Магърдич не може да готви и бяга от домакинската работа. Кремена е влюбена в италианската кухня и с голяма желание приготвя пици, лазаня, спагети, тортелини и още куп разновидности на пастата. Съпругът й Магърдич е най-големият почитател на нейните ястия.
Необходими продукти:
400 г спагети
250 г морски дарове
2 скилидки чесън
1 ч.ч. течна сметана
1 к.ч. бяло вино
2 жълтъка
2 с.л. зехтин
сол
Начин на приготвяне:
Спагетите се сваряват във вряща подсолена вода според указанията на опаковката. След това се отцеждат и изплакват. Морските дарове се запържват в зехтина, заедно със счукания чесън. Щом пуснат вода и започнат да се варят, вместо да се пържат, се добавят бялото вино и сметаната. Разбърква се и се добавят жълтъците, разбити с малко сол. Готви се още 30-40 секунди и в соса се сипват сварените спагети или друга паста. Подходящи за този сос са макароните, пенето и фузилите, които добре задържат соса.