Сочно пиле с гъби

Апетитен обяд само за 30 минути


Начин на приготвянe
Нарежете пилешкото на кубчета, посолете и поръсете с черен пипер на вкус. Запържете пилешкото в тиган с малко олио и добавете гъбите, нарязани на филийки. Подправете на вкус и добавете ситно нарязания чесън. Разпределете в тавичка за печене и залейте месото със смес от яйцата и сметаната. Запечете във фурната на 180 градуса за около 20 минути.
Още по темата

Смесете виното и сока със скучания чесън и в тази смес мариновайте накъсаното на парчета пиле няколко часа, най-добре цяла нощ, в хладилника.
Загрейте голям и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп