Пилешко филе с магданоз
Бърза и апетитна вечеря само за 30 минути
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пилешкото филе се посолява и поръсватс черен пипер. Брашното се сипва в плоска чиния и в него се овалват• В голям тиган се сгорещява 1 с. л. зехтин на среден огън. Прибавят се пилешките филета и се запържват 2-3 минути от всяка страна. В същия тиган се сипва виното и се оставя да се редуцира до половината за 4 минути. Прибавят се пилешките филета и се обръщат няколко пъти. Тиганът се сваля от котлона и се прибавят маслото и магданозът.
Още по темата
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп