Пилешко филе с магданоз

Бърза и апетитна вечеря само за 30 минути


Приготвяне
30 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Пилешкото филе се посолява и поръсватс черен пипер. Брашното се сипва в плоска чиния и в него се овалват• В голям тиган се сгорещява 1 с. л. зехтин на среден огън. Прибавят се пилешките филета и се запържват 2-3 минути от всяка страна. В същия тиган се сипва виното и се оставя да се редуцира до половината за 4 минути. Прибавят се пилешките филета и се обръщат няколко пъти. Тиганът се сваля от котлона и се прибавят маслото и магданозът.
Още по темата

Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп