Скумрия в бекон

Бърза и апетитна вечеря с малко средства


Начин на приготвянe
Изчистваме рибата, след което я измиваме и подсушаваме. Осоляваме я отвън и отвътре. Завиваме всяка риба с 2 резена бекон и подреждаме рибите в алуминиево фолио, намазано с олио. Заливаме с бялото вино и завиваме фолиото. Оставяме скумриите да се пекат 15 мин на скара. Сервираме готовото ястие с резен лимон и салата по избор.
Още по темата

Смесете 1/3 от чесъна с 1 с.л. зехтин и лимоновия сок. Намажете добре рибата със сместа и оставете да престои 10 минути. На средно силен огън загрейте 1 с.л. зехтин и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп