Сиренки по турски

Мека и топла закуска с божествен аромат


Начин на приготвянe
Един от жълтъците се отделя за намазване. Всички продукти се смесват и се меси меко тесто. Оставя се да втаса и след това късаме топки колкото орех и слагаме плънка от сирене с копър. Правят се сиренки с форми по желание. След това се оставят пак да втасат, мажат се с жълтък и се поръсват с черен или бял сусам. Пекат се на 180С около 15 минути.
Още по темата

Разбъркайте жълтъка с прясното мляко. Сипете брашното, смесено с бакпулвера и натрошеното сирене. Отделно разбийте белтъка с щипка сол, да стане на твърда пяна и я...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп