Сиренки на тиган

Правят се за нула време, а на вкус са изумителни


Начин на приготвянe
Разбъркайте жълтъка с прясното мляко. Сипете брашното, смесено с бакпулвера и натрошеното сирене. Отделно разбийте белтъка с щипка сол, да стане на твърда пяна и я прибавете към другата смес. Изпечете сиренките на тиган, леко намазан с олио, като сипвате от тестото със супена лъжица и изпичате от двете страни равномерно до готовност.
Още по темата

Разтиляме бутер тестото и използваме средна по големина чаша, за да изрежем кръгли форми. В подходящ съд разбиваме яйцата и прибавяме предварително натрошеното...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп