Свинско с грах в гювече
Апетитно предложение за трапезата
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете и запържете месото в малко мазнина. Добавете нарязаните лук и чушка. След пет минути прибавете настърганият домат и подправките, и пържете още няколко минути. Полуготовото месо със зеленчуците, разпределете в гювечета, покрийте с граха и нарязаните на колелца моркови. Разбийте брашното с водата и го разпределете в гювечетата. Сложете капачетата и печете на 200 градуса, за около 40-50 минути.
Още по темата
Нарежете месото на кубчета, настържете на ситно кората и пасирайте чесъна. Сложете месото в дълбок тиган, залейте с бирата, прибавете чесъна, кафето и задушете на слаб...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп