Свинско с грах в гювече

Апетитно предложение за трапезата


Начин на приготвянe
Нарежете и запържете месото в малко мазнина. Добавете нарязаните лук и чушка. След пет минути прибавете настърганият домат и подправките, и пържете още няколко минути. Полуготовото месо със зеленчуците, разпределете в гювечета, покрийте с граха и нарязаните на колелца моркови. Разбийте брашното с водата и го разпределете в гювечетата. Сложете капачетата и печете на 200 градуса, за около 40-50 минути.
Още по темата

Нарежете месото на кубчета, настържете на ситно кората и пасирайте чесъна. Сложете месото в дълбок тиган, залейте с бирата, прибавете чесъна, кафето и задушете на слаб...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп