Свинско месо със зеленчуци
Бърза, лесна и вкусна вечеря
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Свинското месо се реже на кубчета и се пържи в малко олио до зачервяване. Изважда се и на негово място се слага нарязаният лук, бърка се малко и се добавят нарязаните зелен фасул, чушки, морков, син домат и грах като поомекнат се добавят настърганите домати, бърка се от време на време. Като се посгъсти, сместа се изсипва в тава или гювеч заедно с месото добавя се черния пипер, червения пипер, солта магданоза и 1 ч.ч. вода. Пече се 1 час на 200 градуса. Може да сервирате ястието с картофи задушени в сметанов сос.
Още по темата
Пасирайте доматите, нарежете на ситно чесъна и ригана и ги смесете добре с доматеното пюре, ситно нарязания риган, олиото, чесън и подправете на вкус. Залейте месото...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп