Свински пържоли „Ню Йорк”
Приготвяне
1 час
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Увийте две ленти от бекона около външния край на всяка пържола и ги забодете с клечки за зъби. Смесете соевия сос, лимонов сок, лют червен пипер и чесън. Отделете половината от сместа плитка тавичка и натопете в нея пържолите добре от двете страни. Оставете в хладилник да час, като обръщате от време навреме.
Изцедете от марината и изпечете на скара пържолите. От време навреме мажете със запазената част от марината. Сервирайте със соса от манго и босилек, който сте приготвили, смесвайки добре съставките.
Още по темата
Начукайте пържолите от двете страни с подправките и сол. Изцедете сока от 2 лимона и залейте пържолите. Оставате ги да престоят 15-20 минути. Загрейте грила и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп