Пълнени свински пържоли със спанак и гъби
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Размразете и отцедете спанака. Смесете с гъбите, чесъна, черния пипер и пасирайте. С остър нож направете разрез в пържолите, така че да оформите джоб за пълнежа. Сложете в пържолите от спаначената смес и затворете джобовете в пържолите с клечки за зъби, ако се налага.
Поръсете месото със сол и черен пипер. Загрейте олиото на средно силен огън. Добавете пържолите да се запържат за около 5 минути от всяка страна до златисто. Добавете останалата спаначена смес и бъркайте още 5 минути докато месото е готово. Проверете това с вилица. Тя трябва да влиза свободно в месото.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп