Салата табуле с пилешко месо
Полезна, вкусна и засищаща салата
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Булгурът се залива с горещата вода и се прибавя солта и зехтинът. Разбъркват се и се покриват с фолио. Оставя се настрани да се охлади. В това време пилешкото месо се нарязва на лентички. Доматите, краставиците и зелените подправки се нарязват на ситно. Булгурът се разбърква с приготвените продукти заедно със сока от лимона. Преди сервирането се подправя на вкус със сол, смлян черен пипер, лимонов сок и зехтин.
Още по темата
Магданозът се нарязва на ситно и се слага в купа за салата, отгоре се нареждат парченца от домата и краставицата, нарязани на ситно, и се поръсва с нарязаните...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп