Салата с телешко, спанак и рукола
Невероятна и изискана салата и за празничната трапеза
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се разрязва на две и се изпича на скара или на леко намазан с мазнина загрят грил-тиган за по 2-3 мин. от всяка страна или до готовност. Оставя се да се охлади. В плато се подреждат спанакът и руколата. Месото се нарязва на тънки лентички и се подрежда върху зеленчуците. Всички съставки за заливката се смесват и с нея се овкусява салатата. поръсва се с фъстъци.
Още по темата
Езикът се сварява в подсолена вода, обелва се и се нарязва на филийки. Подрежда се керемидообразно в средата на голяма чиния и около него се слага зеленчуковата смес,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп