Салата от кус-кус и пилешко филе

Невероятно вкусна салата, подходяща и за основно ядене


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Зеленчуците се нарязват. Филетата се запържват до златисто. Докато те се пържат, кус-кусът се залива с 2 ч.ч. посолена вода и се захлупва. Приготвя се и дресинга с изброените съставки. Когато кус-кусът се свари се отцежда и към него се добавят зеленчуците. Разбърква се. Сервира се с нарязано пилешко филе отгоре и се полива с дресинга.
Още по темата

Изстискайте лимона. Смесете сока със зехтина и чесъна, който предварително сте намачкали или накълцали. Разбъркайте добре. Подправете и с подправките. Оставете соса...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп