Салата от кус-кус и пилешко филе
Невероятно вкусна салата, подходяща и за основно ядене
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Зеленчуците се нарязват. Филетата се запържват до златисто. Докато те се пържат, кус-кусът се залива с 2 ч.ч. посолена вода и се захлупва. Приготвя се и дресинга с изброените съставки. Когато кус-кусът се свари се отцежда и към него се добавят зеленчуците. Разбърква се. Сервира се с нарязано пилешко филе отгоре и се полива с дресинга.
Още по темата
Изстискайте лимона. Смесете сока със зехтина и чесъна, който предварително сте намачкали или накълцали. Разбъркайте добре. Подправете и с подправките. Оставете соса...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп