Младата певица Михаела Филева е скрит талант в кухнята. От малка е учила рецепти от своята баба. През лятото изпълнителката е постоянно ангажирана с участия. Затова тя много внимава какво яде. Храни се предимно със салата и леки храни преди концерт, за да се чувства добре на сцената.
Необходими продукти:
400 г замразен грах
100 г дива рукола
2 стръка пресен лук
1 връзка репички
250 г прясно биволско сирене
60 мл зехтин
2 връзки джоджен
сокът от 1/2 лимон
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Грахът се сварява в подсолена вода за около 2 минути. Отцежда се, полива се с леденостудена вода и отново се отцежда. Репичките се почистват, измиват се, нарязват се натънко и се слагат в купа заедно с лука, руколата, наситнения джоджен, граха и нарязаното на кубчета биволско сирене. Изцеденият лимонов сок се смесва със зехтина, сол и черен пипер на вкус и се разбърква до хомогенизиране. Салатата се подправя с дресинга и се поднася.