

Чаровната Люси Дяковска е сред любимките на зрителите на "Като две капки вода".. Тя е много естествена както на сцената, така и в живота. Макар години наред бе на върха в класациите с групата си „Ноу ейнджълс” Люси е доволна, че никога не е забравяла корените си.
„Радвам се, че не съм от хората, които се самозабравят и пренасят странните си капризи дори в кухнята”, казва Дяковска. Тя обича традиционната кухня и не далеч не вярва в модерното напоследък безглутеново хранене или суровоядство.
Необходими продукти:
1 кг кайма
2 яйца
2 филии хляб
1 к.ч. мляко
магданоз
чубрица
босилек
1 белтък
2 с.л. брашно
2 с.л. зехтин
За пълнежа:
4 яйца
2 моркова
200 г кисели краставички
Начин на приготвяне:
Яйцата и морковите се сваряват. Краставичките и морковите се нарязват на ивици. Каймата се омесва заедно с накиснатите в мляко филии хляб, нарязаните на ситно подправки и яйцата. След това се разстила върху поръсена с брашно дъска. Може да се използва и готварска хартия за печене, за по лесно увиване. Сварените яйца, морковите и краставичките се нареждат върху подложката от кайма. Увива се и се поставя в намазнена тавичка. Поръсва се с малко брашно и се намазва с белтък . Поставя се в загрята до 190 градуса фурна и се пече около час, час и 15 минути.

