Руло Стефани на Люси Дяковска

Руло Стефани на Люси Дяковска Лакомник
Руло Стефани на Люси Дяковска
Автор:Лакомник

Чаровната Люси Дяковска е сред любимките на зрителите на "Като две капки вода".. Тя е много естествена както на сцената, така и в живота. Макар години наред бе на върха в класациите с групата си „Ноу ейнджълс” Люси е доволна, че никога не е забравяла корените си.

„Радвам се, че не съм от хората, които се самозабравят и пренасят странните си капризи дори в кухнята”, казва Дяковска. Тя обича традиционната кухня и не далеч не вярва в модерното напоследък безглутеново хранене или суровоядство.

Необходими продукти:

1 кг кайма

2 яйца

2 филии хляб

1 к.ч. мляко

магданоз

чубрица

босилек

1 белтък

2 с.л. брашно

2 с.л. зехтин

За пълнежа:

4 яйца

2 моркова

200 г кисели краставички

Начин на приготвяне:

Яйцата и морковите се сваряват. Краставичките  и морковите се нарязват на ивици. Каймата се омесва заедно с накиснатите в мляко филии хляб, нарязаните на ситно подправки и яйцата. След това се разстила върху поръсена с брашно дъска. Може да се използва и готварска хартия за печене, за по лесно увиване. Сварените яйца, морковите и краставичките се нареждат върху подложката от кайма. Увива се и се поставя в намазнена тавичка. Поръсва се с малко брашно и се намазва с белтък . Поставя се в загрята до 190 градуса фурна и се пече около час, час и 15 минути.

Още по темата
Още по темата
Топла салата с киноа на Люси Дяковска
В последните няколко години певицата Люси се старае да е във спортна форма и затова спазва специален режим. Яде плодове, прави си шейково с бадемово мляко и фурми....
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц