Розова супа
Апетитно предложение с различен и завладяващ вкус
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Цвеклото го обелваме, измиваме и слагаме да се вари за 10-15 минути в подсолена вода. През това време си нарязваме краставичката на кубченца. Сваряваме яйцата. Обеленият чесън и свареното цвеко се настъргват на ренде. В купа смесваме киселото мляко, цвеклото, чесъна, краставицата, водата, копъра,сол и 2 от сварените яйца,които сме нарязали на кубчета. Всичко се разбърква добре. Оставяме в хладилника да се изстуди. Супата се сервира с няколко парчета яйчица.
Още по темата
В дълбока тенджера и на бавен огън се задушават нарязаните на ситно лук и чесън за около 8-9 минути, докато омекнат напълно. Добавят се накъсаните на розички броколи и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп