Рибни шишчета

Сгответе бързо и здравословно за вечеря


Начин на приготвянe
Филето се нарязва на кубчета и се слага в купа. Добавят се солта, белия пипер, соевия сос, лимоновия сок и нарязания на 4 и разделен на люспи лук. Маринова се за около 30 минути. Отделно чушката се нарязва на парчета. Шишчета се намазняват като се набожда парче сланина и се мине по цялата му дължина (прави се за да може по-лесно да се изваждат после готовите месо и зеленчуци). Рибата се изважда от марината и се обърква с олиото. Продуктите се нанизват в следната последователност - чушка, лук, риба, докато се завърши с чушка. Пекат се от всички страни на загрята скара или грил тиган. Сервират се с гарнитура по желание.
Още по темата

Върху шишчетата редувате парче от пилешкото филе (филетата предварително са накиснати в марината от бялото вино, горчицата, зехтин и лимонов сок, сол, черен пипер и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп