Рибни филета с моцарела
Вкусен и полезен специалитет за малки и големи
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Филетата се подреждат в тава. Всяко едно се маже от двете страни със зехтин и горчица. Рибите се поръсват със сух тарос. Полива се 1/2ч.ч. вода и 2 с.л. мазнина. Пекат се на умерена фурна 20- 30 минути. Моцарелата се реже на плочки. С тях се покриват филетата. Пекат се докато сиренето придобие приятен загар. В порция се поднася филе, гарнирано с лимонче.
Още по темата
Нарежете гъбите, лука на ситно и ги запържете, прибавете 1 с.л. брашно, разбъркайте добре и отстранете. Почистете добре рибата, подправете на вкус и оваляйте в...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп