Рибено руло

Рибено руло Лакомник

Изкусителна идея за обяд, от която ще си оближете пръстите

Рибено руло
Време за приготвяне
Приготвяне
60 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

220 г пъстърва

4 яйца

80 мл сметана

50 г твърд кашкавал

сол на вкус

черен пипер на вкус

За плънката:

2 плода авокадо

100 г пушена пъстърва

100 г извара

връзка копър

Начин на приготвянe

Сварете пъстървата и на намачкайте. Отделете белтъците от жълтъците и добавете жълтъците към рибата, а белтъците разбийте добре със сметаната. Настържете на едро кашкавала. Прибавете белтъците към рибата, половината от кашкавала, подправете на вкус и разбъркайте внимателно. Застелете тавата с хартия за печене и равномерно разпределете получената смес, поръсете с останалия кашкавал и запечете за 10-15 минути при 220 градуса. Пригответе плънката като нарежете пъстървата на парчета, почистете авокадото от кората и намачкайте меката част с вилица. Нарежете на ситно копъра и смесете всички необходими продукти. Охладете блата, сложете плънкатаи завийте на руло. 

Още по темата
Още по темата
Риба на скара по селски
Загрейте грила. Смесете лимоновата кора, сухите подправки, червения пипер, анасона, сол и черен пипер на вкус. Оставете сместа на страни да престои. Върху работния...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц