Рибено руло

Изкусителна идея за обяд, от която ще си оближете пръстите


Приготвяне
60 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Сварете пъстървата и на намачкайте. Отделете белтъците от жълтъците и добавете жълтъците към рибата, а белтъците разбийте добре със сметаната. Настържете на едро кашкавала. Прибавете белтъците към рибата, половината от кашкавала, подправете на вкус и разбъркайте внимателно. Застелете тавата с хартия за печене и равномерно разпределете получената смес, поръсете с останалия кашкавал и запечете за 10-15 минути при 220 градуса. Пригответе плънката като нарежете пъстървата на парчета, почистете авокадото от кората и намачкайте меката част с вилица. Нарежете на ситно копъра и смесете всички необходими продукти. Охладете блата, сложете плънкатаи завийте на руло.
Още по темата

Загрейте грила. Смесете лимоновата кора, сухите подправки, червения пипер, анасона, сол и черен пипер на вкус. Оставете сместа на страни да престои. Върху работния...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп