Разядка с грах

Апетитно предложение за разядка или гарнитура


Приготвяне
20 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Отцедете граха и го измийте. Разтопете маслото на стайна температура. Нарежете на едро билките. Поставете всички подготвени продукти в блендер и ги смелете до получаване на хомогенна смес. През това време нарежете лука на ситни кубчета и ги разбъркайте в разядката, но без да ги смилате. Така ще хрупат, когато се ядат намазани с разядката филийка, сухар или багета. Можете да сервирате и като гарнитура.
Още по темата

Нахутът се слага в тенджера. Налива се вода и се поръсва щипка сода. Съдът се похлупва. Нахутът се оставя да кисне едно денонощие. На следващия ден се отцежда от...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп