Пъстърва в желатин

Интересно предложение за празнична вечеря


Начин на приготвянe
Изчистената риба се слага да поври в подсолена вода на слаб огън за 20 мин. Изважда се, отцежда се и се слага в чиния за сервиране. Кожата на рибата се отстранява и се поръсва със сол и черен пипер. Желатинът се разтваря в топла вода и се залива рибата. Върху рибата се слагат резенчета от лимона, като се закрепват добре в желатина и се оставя да стегне желатинът. Сервира се украсена с руска салата, салатка и доматчета.
Още по темата

Загрейте фурната до 200 градуса. В тава поставете фолио. Смесете хлебните трохи с лука, копъра, чесъна, кората от лимон, 30 мл зехтин и разбъркайте, като подправите...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп