Пържоли с кашкавал

Вкусна и икономична рецепта за вечеря


Начин на приготвянe
Бута се нарязва на пържоли.Всяка пържоли се намазва с олио и сол. В тенджера се поставя 1ч.ч.вода, рендосания кромид,черен пипер и малки парчета кашкавал. Поставят се пържолите и се остава да врят за 15 мин.Изваждат се и се нареждат в тава.Отгоре се слага рендосан кашкавал.Запичат се до получаване за златист цвят.
Още по темата

Свинските пържоли се овкусяват със сол и черен пипер и се заливат с олиото и половината бира. Престояват няколко часа в хладилника. След като са се мариновали, се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп