Пържоли с кашкавал

Пържоли с кашкавал Лакомник

Вкусна и икономична рецепта за вечеря

Пържоли с кашкавал
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свински бут

1-2 глави лук

300 гр. кашкавал

½ ч.ч. олио

Сол,пипер

Начин на приготвянe

Бута се нарязва на пържоли.Всяка пържоли се намазва с олио и сол. В тенджера се поставя 1ч.ч.вода, рендосания кромид,черен пипер и малки парчета кашкавал. Поставят се пържолите и се остава да врят за 15 мин.Изваждат се  и се нареждат в тава.Отгоре се слага рендосан кашкавал.Запичат се до получаване за златист цвят.

 

Още по темата
Още по темата
Задушени свински пържоли с гъби, зеленчуци и топено сирене
Свинските пържоли се овкусяват със сол и черен пипер и се заливат с олиото и половината бира. Престояват няколко часа в хладилника. След като са се мариновали, се...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц