Пържени филийки с яйца и бекон
Идеална рецепта за закуска или пък вечеря
Приготвяне
15 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
С малък ринг се изрязват дупки в центъра на всяка филийка. В нагорещен тиган, в който е разтопено маслото, се поставят посолените филийки и във всяка се поставя по едно яйце. Филийките се пържат от двете страни, като се обръщат с шпатула внимателно, за да не се разлее или отдели яйцето. Беконът се нарязва на ивици и също се запържва, докато стане златист и хрупкав. Пържените филийки с яйце в тях се сервират топли, заедно с бекона.
Още по темата
Сваряваме яйцата. Обелваме ги и ги поставяме заедно с кашкавала в брендер и разбиваме. Намазваме хляба с маргарин и слагаме от разбитата смест. Върху всеки...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп