
Невероятна идея за апетитна вечеря




От пилешките гърди се оформят пържоли. Поръсват се с черен пипер, заливат се с виното и се оставят да се мариноват. Морковите се бланшират и след това измиват със студена вода. Оформя се ролето, като във всяка пържола се поставя кисела краставичка, морков, червена чушка, съвсем малко розмарин и пушено сирене и няколко резена лук. Ролето се фиксира с клечки за зъби. Правят се торбички от алуминиево фолио, в тях се поставя ролето, добавя се по малко от виното, в което е мариновано месото. Торбичката се затваря. Подреждат се в тавичка и се пекат на силна фурна за 10 минути, след което се намалява на слабо и се пече още 30 минути. След изпичане ролетата се оставят да се охладят. Реже се кашкавал и се завива около ролето, цялото роле се завива в бутер тесто и се поръсва със сусам. Пече се до изпичане на бутер тестото. Готовите ролета се режат на хапки.

