Сочни и крехки котлети за вашата изискана вечеря
Котлетите се разцепват от срещуположната на ребрата страна, във форма на торбичка и се поръсват с черен пипер и сол. В 2/3 от маслото се задушават нарязаният на дребно лук, морковите и гъбите. След като омекнат напълно и изстинат, към тях се прибавят кашкавала, вареното яйце и печените пиперки, също нарязани на дребно. Полученият пълнеж се размесва със суровото яйце и подправките (черен пипери и сол). Котлетите торбички се напълват с пълнежа, зашиват се или се пробождат с шишче, овалват се в брашно и се пекат в умерена фурна. Кускуса се сварява в 1 л подсолена кипяща вода, отцежда се и се попарва с останалото масло, разпределя се на порции. Върху кускуса се поставят изпечените котлети, след което порциите се украсяват с домати, краставички на спирала и сурови пиперки на колелца.