Свински котлети в чесново масло

Свински котлети в чесново масло Лакомник
Свински котлети в чесново масло
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 свински котлета

5 счукани скилидки чесън

морска сол на вкус

черен пипер на вкус

60 г масло

400 г замразен зелен фасул или от консерва

4 с.л. зехтин

по една шепа магданоз и босилек

300 г рукола

 

Начин на приготвянe

Поосолете свинските котлети с морската сол и черен пипер от двете страни. След това ги намажете добре с 2 с. л. зехтин. Смесете счукани скилидки чесън, масло и малко сол и разбъркайте докато стане паста. Сварете боба за около 3 минути в подсолена вода, изцедете водата след като е готов и оставете боба да изстине. След това смесете боба с останалия чесън, зелените подправки, сол, черен пипер и 1 с. л. вода и пасирайте. След като сте пасирали зеленчуците под тънка струя влейте към тях 2 с. л. зехтин. Запържете пържолите за около 2-3 минути от всяка страна. Преди да поднесете намажете всяка пържола с получената чеснова паста и гарнирайте с пюрето от боб.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц