Пълнен хляб мозайка

Бързо, икономично и страшно вкусно предложение


Приготвяне
40 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Шунката, бекона, киселите краставички, сварените яйца и топеното сирене се режат на кубчета. Към сместа се добавят суровото яйце и подправките. Хляба се отрязва отгоре като капак на кутия. Вътрешността се издълбава и натрошава до получаване на трохи, те се добавят към плънката. Ако е прекалено суха сместа, се добавят две лъжици кисело мляко. Със сместа се пълни хлябът, слага се капакът, увива се във фолио и се пече за 30 мин. на 250 градуса. След това се отваря, настъргва се кашкавал и се запича до зачервяване.
Още по темата

Нарязваме си хляба от край до край по дължина и ширина. Във всеки процеп слагаме от колбасите, малко краве и топено сирене. Основното в този хляб е кашкавалът -...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп