Пълнен хляб

Пълнен хляб Лакомник
Пълнен хляб
Време за приготвяне
Приготвяне
30 минути
Порции
Порции
5
Автор
Свилен Гаврилов, Свищов
Лакомник Необходими продукти

1 цял хляб (ненарязан)

200 г шунка

200 г шпек салам

100 г краве сирене

100 г топено сирене

200-300 г кашкавал

1 пакетче краве масло

2-3 скилидки чесън сусам за поръсване 

Начин на приготвянe

Нарязваме си хляба от край до край по дължина и ширина. Във всеки процеп слагаме от колбасите, малко краве и топено сирене. Основното в този хляб е кашкавалът - стараем се да го сложим във всеки процеп. Разтопяваме пакетчето краве масло и го смесваме с пасираните скилидки чесън. Изливаме го в хляба. Отдолу правим легълце от алуминиево фолио, по този начин, като изтича мазнина и чесън, те попадат в долната коричка на хляба и така тя става много ароматна и хрупкава. Накрая поръсваме със сусам. Печем във фурна на 180 градуса около 10 минути! Бързо, лесно, вкусно! Добър апетит!

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц