Пълнен хляб
Приготвяне
30 минути
Порции
5
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязваме си хляба от край до край по дължина и ширина. Във всеки процеп слагаме от колбасите, малко краве и топено сирене. Основното в този хляб е кашкавалът - стараем се да го сложим във всеки процеп. Разтопяваме пакетчето краве масло и го смесваме с пасираните скилидки чесън. Изливаме го в хляба. Отдолу правим легълце от алуминиево фолио, по този начин, като изтича мазнина и чесън, те попадат в долната коричка на хляба и така тя става много ароматна и хрупкава. Накрая поръсваме със сусам. Печем във фурна на 180 градуса около 10 минути! Бързо, лесно, вкусно! Добър апетит!
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп