Пури с бекон и кашкавал
Топли и хрупкави пурички за закуска
Приготвяне
30 мин
Порции
12
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Всяка кора за баница разделяме на половина по ширина. Слагаме резените бекон от края на корите, а кашкавалът – в средата. Завиваме корите по дължина и намокряме краищата им с вода, за да не се отвият. Покриваме пурите с кухненска мембрана и ги прибираме в камерата за 10 мин. Загряваме олио във фритюрник и слагаме пурите да се пържат. Сервираме готовите закуски, докато са топли.
Още по темата
Разстиламе тестото и го нарязваме на парчета с размер 10х24 см. От всяко парче оформяме няколко малки ленти с размери 3х10 см. Намазваме тестото с мармалада и завиваме...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп