Предястие с пълнени чушки
Бързо и апетитно предястие, подходящо и за основно
Приготвяне
35 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Смесете крема сиренето с кашкавала и бекона. Измийте и почистете чушките. Напълнете ги със сместа. По желание можете да добавите и някакви подправки. Яйцата се разбиват. Пълнените чушки се потапят в яйцата, след това в брашното и накрая в галетата. Пържите чушките в сгорещената мазнина от двете страни до златисто. Готовите чушки оствете в чиния с кухненска хартия да попие мазнината преди да сервирате.
Още по темата
Скаридите се почистват. В тиган се нагрява зехтинът и се запържва пресованият чесън. Добавят се скаридите. Внимателно се разбъркват, докато не започнат...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп