Предястие от печени тиквички с пармезан

Уникално вкусни и хрупкави тиквички, подходящи и за най-малките


Начин на приготвянe
Нарежете тиквичките на тънки колелца. В отделна купа смесете пармезана и галетата. Оваляйте тиквичките в сместа и ги подредете в тава застлана с хартия за печене. Печете около 25-30 минути в предварително загрята на 200С фурна, докато станат златисти и хрупкави. Поднесете със сос по желание.
Още по темата

Сварете яйцата. Нарежете яйцата и авокадото на кубчета. Нарежете на ситно стръка пресен лук, добавете заквасената сметана, горчицата и лимоновия сок. Овкусете с черен...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп