Предястие с панирано сирене

Апетитно предястие, подходящо и за основно


Начин на приготвянe
Нарежете сиренето и оваляйте в брашното. Смесете добре оцета, горчицата, нарязания на ситно чесън, половината зехтин, черния пипер, счукания кориандър и прясно настърганата лимонена кора. Загрейте останалия зехтин в тиган на умерена температура и пържете сиренето от всяка страна до златисто. Прехвърлете в затоплени чинии. Залейте сиренето с дресинга и листенца босилек.
Още по темата

Краставиците се настъргват и се оставят да се отцедят. Изварата се смесва със крема сиренето и с изцедените краставици. Овкусява се със сол, черен пипер, копър,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп