Предястие с месо от раци

Изненадайте гостите си това чудесно предястие


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Разтопете маслото. Сложете в него накъсаното месо от раци и гответе 1-2 минути. Междувременно смесете сметаната, яйчения жълтък, куркумата, двата вида сос, лимоновия сок и малко от лимоновата кора, подправете със сол и черен пипер и разбъркайте добре. С получения сос залейте месото от раци, разбъркайте добре и върнете обратно във фурната. Гответе ястието за 5-6 минути на умерена фурна, като внимавайте да не кипне. Докато се готви, го разбъркайте няколко пъти. Поднесете изстудено.
Още по темата

В купа смесете рикотата, настърганата лимонова кора, лимонов сок, босилек, магданоз, чесън и зехтин. Овкусете със сол и черен пипер. Разбъркайте добре. Нарежете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп