Панирано пилешко филе с топено сирене Ементал и шунка
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
3
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разрежете филетата от едната страна и разгънете. Подправете със сол и черен пипер. Поставете във всяко едно по едно парче шунка в средата и по две парчета от сиренето. Затворете и прикрепете с клечки за зъби. Оваляйте в брашното, потопете в разбитите яйца и оваляйте в галетата. Изпържете от двете страни до златисто в горещо олио. Температурата на котлона не трябва да много силна, за да не изгорят филетата отвън и да останат сурови вътре. Сервира се разрязано на две по едно филе в порция със зелена салата.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп