Пилешко с лук и пикантен сос

Ароматна вечеря с малко калории


Начин на приготвянe
За да приготвите соса нарежете на ситно само бялата част на лука и 1 корен джинджифил и залейте с 5 с.л. зехтин.
Намажете пилето със сол и го сварете в кипяща вода. Прибавете 6 корена джинджифил, ситно нарязаните пера от лук и варете за 30 минути, като отстранявате пяната. Покрийте с капак и оставете още 1 час. Изцедете готовото пиле от бульона, махнете кожата, нарежете го на порции, залейте със соса и сервирате с лука.
Още по темата

Сипете голямо количество масло в тиган, загрейте и запържете нарязаните на ленти банани. Извадете готовите плодове върху хартия.
Бланширайте нарязаните на две пера от...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп