Пилешки топки
Вкусна рецепта за предястие или обяд
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пилешкото месо се нарязва на тънки резени, след това се добавя ситно нарязания лук, солта, черния пипер, яйцето и хубаво всичко се смесва. Оформят се топки, които се слагат в тава с хартия за печене. Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10-15мин. В това време се настъргва кашкавала, добавя се пресования чесън и сметаната. Разбъркайте добре. Извадете топките от фурната, залейте ги хубаво със соса и оставете да се запекат за още 15-20мин.
Още по темата
Нарязваме месото на средни по големина парчета. Слагаме ги в дълбок съд заедно с ригана, доливаме олиото и разбъркваме. Преди да започнем да панираме месото,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп