Пилешки крилца, увити в бекон

Вкусни и сочни крилца с бекон


Приготвяне
30 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Завиваме пилешките крилца с бекон и ги слагаме в дълбок съд. Към тях прибавяме марината, направена от олио, мед и соев сос. Оставяме да престои в хладилника 30 мин. Изваждаме пилешките крилца от маринатата и ги печем 30 мин във фурна, предварително загрята на 200º. Сервираме ястието, гарнирано с пържени картофи или салата.
Още по темата

Разбъркваме добре всички посочени подправки до получаването на хомогенна маса без сусаменото семе. Потапяме в сместа предварително измитите и осолени крилца и след...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп