Пилешки бутчета с кускус и смокини

Бърза и интересна идея за вечеря само за 30 минути


Приготвяне
30 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Загрейте олио, сипете бульона, добавете кускуса и оставете за 5-10 минути или до готовност. Отстранете от огъня, покрийте с капака за 5 минути. Извадете кускуса, смесете го с маслото, кимиона, сол, черен пипер и разбъркайте добре. Добавете бадемите, кориандъра, зеления лук и смокините, като леко разбъркате.
Поръсете с пилешките бутчета с олио, кимион, сол, черен пипер и чесън. Запържете за около 20 минути и извадете. Сервирайте бутчетата с кускуса.
Още по темата

Загрейте фурната до 200 градуса. Сложете всички зеленчуци в тава и ги подправете със сол на вкус, разбъркайте с ръце, разпределете ги равномерно и залейте с 1 ч.ч....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп