Пилешка салата с киноа
Здравословна, засищаща и лесна рецепта за салата
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Киноата се залива с 2 ч.ч. вода и се вари около 15-20 минути. Пилешкото месо се овкусява със сол и черен пипер и се изпича на грил. Пилешкото, авокадото, портокала и магданоза се нарязват. Всички съставки се смесват и разбъркват добре. Подправя се на вкус, ако има нужда. Ястието може да се поднесе още топло или да се изстуди и да се сервира като салата или предястие.
Още по темата
Магданозът се нарязва на ситно и се слага в купа за салата, отгоре се нареждат парченца от домата и краставицата, нарязани на ситно, и се поръсва с нарязаните...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп