Пилешка пастърма

Пилешка пастърма Лакомник

Апетитно и крехко месце за всякакви поводи

Пилешка пастърма
Време за приготвяне
Приготвяне
45 минути
Порции
Порции
2
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 пилешки гърди по 250 г

подправки на вкус (мащерка, салвия)

сол на вкус

1-2 скилидки чесън

олио

Начин на приготвянe

Смесете подправките, чесъна и малко олио. Намажете пилешките гърди с получената смес и оставете за 30 минути да престои, докато през това време фурната загрее до 250 градуса. Сложете месото във фолио, покрийте добре и запечете за 12 минути. Оставете във фолиото да престои 4 часа преди сервиране.

Още по темата
Още по темата
Бьоф Строганов с пилешко
Нарежете на дълги тънки ивици месото и го запържете леко в предварително загрята мазнина. Прибавете ситно нарязаните гъби, млякото, подправете на вкус и оставете на...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц