Пилешка пастърма
Апетитно и крехко месце за всякакви поводи
Приготвяне
45 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Смесете подправките, чесъна и малко олио. Намажете пилешките гърди с получената смес и оставете за 30 минути да престои, докато през това време фурната загрее до 250 градуса. Сложете месото във фолио, покрийте добре и запечете за 12 минути. Оставете във фолиото да престои 4 часа преди сервиране.
Още по темата
Нарежете на дълги тънки ивици месото и го запържете леко в предварително загрята мазнина. Прибавете ситно нарязаните гъби, млякото, подправете на вкус и оставете на...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп