

Кулинарните умения на синоптичката от Нова телевизия Никол Станкулова я превръщат в мечтаната жена за всеки мъж. За да поддържа перфектната си фигура Никол не вечеря по късно от 7 часа и избягва пържените и мазни храни.
Необходими продукти:
1 пиле, нарязано на порции
1 зелка
½ ч.ч. обелени и пасирани домати
2 връзка зелен лук
3 моркова, настъргани
1 кубче пилешки бульон
подправки:
кимион
дафинов лист
черен пипер на вкус
4-5 с.л. олио
Начин на приготвяне:
Зелето, морковите и лука се нарязват, претриват се с ръце и се овкусяват с подправките. Заливат се с доматите и се разбъркват. Парчетата пилешко месо се запържват в олио, докато кожата си смени цвета. В огнеупорен съд с капак поставяме на дъното зелето, а върху него нареждаме пилешкото месо. Съдът се захлупва и се пече около 1,5 ч. Когато е почти готово, ястието се отхлупва и се запича без капак до зачервяване.

